Kategorie przepisów
Wybierz składnik
- Wszystkie składniki
- Ananas
- Anyż
- Arbuz
- Banan
- Bataty
- Bazylia
- Bób
- Botwinka
- Brokuły
- Brzoskwinie
- Bulion
- Buraki czerwone
- Cebula
- Chilli
- Ciasteczka oreo
- Cukier brązowy
- Cukinia
- Cynamon
- Cytryna
- Czekolada gorzka
- Czerwone porzeczki
- Czerwone wino
- Czosnek
- Drożdże
- Dynia
- Filet z kurczaka
- Filety rybne
- Granat
- Gruszki
- Grzanki
- Grzyby
- Grzyby suszone
- Herbatniki
- Imbir
- Jabłka
- Jagody
- Jajka
- Jajko
- Jarmuż
- Jogurt grecki
- Jogurt naturalny
- Kakao
- Kalafior
- Kardamon
- Kefir
- Kiełbasa
- Kiełbasa wiejska
- Kminek
- Knedle
- Kolendra
- Koper włoski
- Koperek
- Kora cynamonu
- Kostki lodu
- Ksylitol
- Kurki
- Kurkuma
- Liść laurowy
- Lukier
- Majeranek
- Mak
- Mąka orkiszowa
- Mąka pszenna
- Mąka razowa
- Mąka żytnia
- Makaron
- Mandarynki
- Mano
- Marcepan
- Marchew
- Marchewka
- Martini
- Maślanka
- Maso orzechowe
- Masło
- Masło orzechowy
- Melon
- Mięso mielone
- Mięso szynkow
- Mięta
- Miód
- Mleko
- Mleko kokosowe
- Natka pietruszki
- Nutella
- Ogórek
- Ogórki
- Olej lniany
- Oliwa
- Oliwa z oliwek
- Oliwki
- Oregano
- Orzechy
- Orzechy włoskie
- Papryka
- Papryka czerwona
- Parmezan
- Pietruszka
- Piwo
- Polędwiczka wieprzowa
Filtruj przepisy
Szukaj przepisu
Zwiń mnie
Kategorie przepisów
- Wszystkie kategorie
- Dania główne
- Dania świąteczne
- Desery i wypieki
- Dodatki do pieczywa
- Napoje
- Pieczywo
- Przetwory
- Sałatki i surówki
- Wegetariańskie
- Zupy
Wybierz składnik
- Wszystkie składniki
- Ananas
- Anyż
- Arbuz
- Banan
- Bataty
- Bazylia
- Bób
- Botwinka
- Brokuły
- Brzoskwinie
- Bulion
- Buraki czerwone
- Cebula
- Chilli
- Ciasteczka oreo
- Cukier brązowy
- Cukinia
- Cynamon
- Cytryna
- Czekolada gorzka
- Czerwone porzeczki
- Czerwone wino
- Czosnek
- Drożdże
- Dynia
- Filet z kurczaka
- Filety rybne
- Granat
- Gruszki
- Grzanki
- Grzyby
- Grzyby suszone
- Herbatniki
- Imbir
- Jabłka
- Jagody
- Jajka
- Jajko
- Jarmuż
- Jogurt grecki
- Jogurt naturalny
- Kakao
- Kalafior
- Kardamon
- Kefir
- Kiełbasa
- Kiełbasa wiejska
- Kminek
- Knedle
- Kolendra
- Koper włoski
- Koperek
- Kora cynamonu
- Kostki lodu
- Ksylitol
- Kurki
- Kurkuma
- Liść laurowy
- Lukier
- Majeranek
- Mak
- Mąka orkiszowa
- Mąka pszenna
- Mąka razowa
- Mąka żytnia
- Makaron
- Mandarynki
- Mano
- Marcepan
- Marchew
- Marchewka
- Martini
- Maślanka
- Maso orzechowe
- Masło
- Masło orzechowy
- Melon
- Mięso mielone
- Mięso szynkow
- Mięta
- Miód
- Mleko
- Mleko kokosowe
- Natka pietruszki
- Nutella
- Ogórek
- Ogórki
- Olej lniany
- Oliwa
- Oliwa z oliwek
- Oliwki
- Oregano
- Orzechy
- Orzechy włoskie
- Papryka
- Papryka czerwona
- Parmezan
- Pietruszka
- Piwo
- Polędwiczka wieprzowa
Pasta z kabanosów i papryki
Czas przygotowania
Czas gotowania
Ilość porcji

Kilka składników, a jak można odmienić swoją codzienną kromkę chleba
Składniki
- cebula - ½ szt.
- kabanosy wieprzowe - 150 g
- czerwona papryka. - 100 g
- pomidory - 100 g
- majonez - 50 g
- czerwona słodka papryka - ½ łyżeczki
- pieprz i sól do smaku -
Sposób wykonania
Akcesoria
Składniki
Ilość
Prędkość
Czas
Temp °C
Uwagi
cebula
½ szt.
6
5 s
-
-
kabanosy wieprzowe
papryka
pomidory
150 g
100 g
100 g
7
10 s
-
-
majonez
czerwona słodka papryka
pieprz i sól do smaku
50 g
½ łyżeczki
5
1 min.
-
-
- Noże
Noże
- Miarka
Miarka
Wykonanie:
Do naczynia miksującego wrzucić cebulę, zmiksować- obroty 6, czas 5s. Następnie dodać kabanosy, paprykę, pomidora i zmiksować z MS- obroty 7, czas 10s. Następnie dodać pozostałe składniki i miksować- obroty 5, czas 1 min.